Tänään oli mielenkiintoinen päivä monella tapaa. Sää oli mitä kaunein aamulla. Aurinko paistoi ja tuulen vire oli lämmin hyväily hiuksissani, on kesä! Ilta päivällä alkoikin sitten ukostaa ja sitä on jatkunut ihan iltaan saakka. Vuorotellen sataa vettä ja ukostaa tai  paistaa aurinko ja näyttää kauniilta kesäpäivältä.
Mieheni on ensimmäistä päivää kesälomalla. Hän nukkuu kauan niin kuin yleensäkin vapaa päivisin jos en muuta häneltä vaadi. Pieni tyttäremme heräsi jo seitsemältä tähän kauniiseen päivään. Voi että kun osaisi omaksua saman elämän tyylin kuin pienellä prinsessallamme on. Hän heti aamusta on yhtä hymyä ja oivalluksia täynnä. Tuhat ilmettä päivässä käy hänen kauniilla lapsen kasvoillaan, voi sitä oivaltamisen iloa.
Tänään sain leimattua leimakuun leimaukset. Vielä  pitäisi askarrella kortti leimojen mukaan. Vaikeaa päättää kumpaa leimasinta käyttäisin, edwiniä vai milda matildaa. Kesäkuun leimaystäväni on Pirre. Pirren löydätte blogista: www.enkelikuu.vuodatus.net .
Olen suunnitellut askartelevani lapselleni vanhasta kirjasta ensimmäisen vuoden valokuva albumin. on vain homma pahasti rästissä kun en ole oikein vielä aloittanut koko albumin rakentamista. No kai sitä vielä ehtii.
Nyt lähden ulos nauttimaan kesäillasta ja itikoista (hyttysistä). Menen istumaan portaille ja katson peltoa jossa kosteus vaeltaa sumumaisin verhoin eteenpäin. On hyvin erikoinen, aavemainen tunnelma.